MERSİN / AKDENİZ - İsa Öner Anadolu Lisesi

May

Kültürün İzinde Mersin projesi kapsamında  25-4-2024 Persembe günü 10-11 ve 12 sınıflarla Karaduvar sahili temizlendi. Öğrencilerle kitap okuma etkinliği yapıldı.

Nis

Kültürün İzinde Mersin projesi kapsamında  18-4-2024 Perşembe günü 9-C sınıfı ile Şahmeran hikayesiyle ilgili pano hazırlandı. 10/ A sınıfından Zeynep Akar adlı öğrencimiz Şahmeran resmini yaptı. ŞAHMERAN HİKAYESİ ile ilgili öğrenciler bilgilendirildi.

Mrt

Mersin'in tarihi eserlerinin karakalem çalışmaları yapıldı. Panoda sergilendi.Yörüklerin yaşamlarıyla ilgili belgesel izletildi ve Yörük kıyafetleri tanıtıldı.

İlkokul,Ortaokul ve Lise Kademeleri Deyimler ve Atasözleri Okumaları için;

-Anlat Bakalım Etkinliği kapsamında bütün sınıf düzeyinde öğrencilerimizle hem eğlenip hem öğrenerek okul sergimizin çalışmalarını tamamlandık.

Şbt

Wushu Sanda dalında Mersin İl birincisi olan  12-B Sınıfı öğrencimiz  Mohaad DARWISH 'i tebrik ediyoruz.

Şbt

Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından imzalanan “Geleceğin Denizcilerini Bilgilendirme Etkinlikleri” konulu protokol kapsamında; Sahil Güvenlik Komutanlığının görev ve sorumluluklarının tanıtılması, denizlerin sevdirilmesi, korunması hakkında öğrencilerde farkındalık oluşturulması maksadıyla Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığınca  08 Şubat 2024 tarihinde okulumuzda bilgilendirme faaliyeti icra edilmiştir.Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığı personelince  yapılan sunumlarda, katılım sağlayan 303 öğrenciye Sahil Güvenlik görevleri ve denizlerin korunması konusunda bilgiler verilmiş ve soruları cevaplanmıştır.

Ock

Kültürün izinde Mersin projesi kapsamında 10. sınıf öğrencilerimiz ile sergi odasında sıkma yapıldı. Öğretmenlerimiz de etkinliğe katıldılar.

Ara

Kültürün izinde Mersin projesi kapsamında 10. sınıf öğrencilerimiz ile Mersin yerel kıyafetleri konulu broşür hazırlandı. Broşürlerle pano hazırlandı ve diğer öğrencilerin de bilgilenmesi sağlandı.

Ara

Kültürün İzinde Mersin Projesi Kapsamında Yapılan Etkinlikler